Om mig

Jimmy Wamberg – Privatøkonomisk mentor og personlig coach

Mit navn er Jimmy Wamberg, og jeg brænder for at bruge mine kompetencer til at hjælpe andre. Succes kommer i mange udgaver, og for mig er den vigtigste form den, hvor succesen bliver indfriet igennem andre. Min største motivation er at se mine kunder komme et skridt tættere på en sund livsstilsbalance og opnå deres drømme.

Jeg kan tilbyde dig coaching i et nyt perspektiv, hvor vi sammen kan finde ud af, hvad dine drømme er, og lægge en plan for at opnå dem. Med mig som coach er der plads til alt og alle – der er ingen, som vil dømme eller pege fingre ad dig. Scenen er din, og den er åben til at dele ønsker, drømme og problemstillinger. Det er min fornemste opgave at give dig ro til bedst muligt at komme i mål med det, der er vigtigt for dig.

Mangeårig erfaring fra bankverdenen

Jeg er oprindeligt uddannet i en bank og har i næsten 25 år beskæftiget mig med samtale, sparring og optimering af privatøkonomi i alle afskygninger. Jeg har haft 10.000 1:1 samtaler om økonomiske spørgsmål og problemstillinger, hvorfor jeg i dag er professionel til at anskue finansielle løsninger fra kundens side af bordet.

Jeg ser det enkelte menneske og fandt hurtigt ud af, at bankverdenen ikke gav mig værktøjerne til at give den vejledning, jeg ser mest værdifuld. Løsningerne kom til ved hjælp af et regneark og manglede alle de menneskelige værdier og den ligeværdige dialog.

Derfor valgte jeg i 2008 at udvikle min viden og kompetence fra bankverdenen til at hjælpe mennesker med at se og forstå mulighederne i livet. I dag kan jeg derfor tilbyde et unikt økonomisk og personligt perspektiv til coaching og mentoring.

Min drivkræft er at anskue finansielle løsninger fra kundens side af bordet og ikke omvendt.  

udtalelser

Hvad siger mine tidligere kunder

Hvem er jeg?

Jeg bor til dagligt i København med min dejlige familie bestående af min kone og mine tre børn.

Min største energikilde er naturen, derfor nyder jeg at bruge tid i og med den.

Jeg har taget et valgt om ikke at gå på kompromis med mine indre værdier og er i dag et sted i livet, hvor jeg føler balance og kender mig selv.

Jeg ønsker nu at hjælpe andre med at opnå samme erkendelse og finde de ting i livet, som er vigtige for dem.