Hvad er coaching?

En coach er din professionelle ven, som er der for at hjælpe dig med dine drømme og behov.

En coach er til for at hjælpe dig med dine personlige problemstillinger

En coach er engageret i at hjælpe dig

Som coach er jeg neutral og ikke rådgivende, men en professionel facilitator. Jeg har viden og erfaring, fordi jeg hjulpet mange mennesker, og så trækker jeg på min egen personlige livserfaring.

Jeg er ikke bedre end de mennesker, jeg coacher. Som coach har jeg koncentreret min energi på et bestemt område og kan på kort sigt lære dig en eller to forskelle, der på et øjeblik kan ændre det, du er i stand til.

Sommetider kan jeg som coach give dig ny information, nye strategier og færdigheder; Jeg viser dig, hvordan du får målbare resultater. Nogle gange lærer jeg dig ikke noget nyt, men husker dig på, hvad du skal gøre og på hvilket tidspunkt. Det er min opgave at presse, støtte eller løfte dig, så du også gør det!

Som coach hjælper jeg mennesker med at opnå lige præcis det, de gerne vil, på en mere effektiv måde.

Alle kan have brug for en coach, om det så er en virksomhedsleder på højeste niveau, en student, en hjemmegående, en hjemløs eller en regeringsleder.

I samarbejde med mig vil du blive bevidst om dine mål og arbejde mere koncentreret mod at opnå dem. At du har ressourcerne og midlerne til netop det, vil blive indlysende for dig igennem vores samtaler.

Hvordan foregår en coaching?

Hvad får jeg ud af det?

Sådan foregår coaching

Du lærer simple teknikker til at håndtere læring, temperament, sorg, ligegyldighed, stress, vrede og meget mere.

Du vil i samarbejde med coachen sætte dig tydelige og klare mål. Mål, som du vil kunne nå inden for en overskuelig fremtid.

Hvert enkelt menneske har uanede mængder af ressourcer, som ofte venter på at blive givet fri. Det er et faktum og den grundlæggende filosofi, jeg arbejder ud fra.

Ofte tager dagligdagens turbulens over, og vi glemmer at skue indad for at skue fremad.

Vi kan ikke løse vores problemer med den samme tankegang som vi brugte da vi skabte dem

- Albert Einstein

Hvordan kommer vi til at arbejde sammen?

Sådan foregår coaching

Frem mod det første møde er det helt normalt at være lidt nervøs. Det kan være, at man er spændt på at møde mig, som coachen, eller at man er i tvivl om, hvad man egentlig får ud af coachingen og synes, det virker grænseoverskridende at åbne sig op for et fremmed menneske.  

Det, der sker, er, at jeg, som din coach, vil starte med at byde dig velkommen med et smil og åbne arme – og absolut uden fordomme. Du bliver tilbudt en kop te, kaffe, kakao. Så sætter vi os ned i to bløde stole, og jeg introducerer mig selv. Jeg starter altid med at fortælle, hvad coaching egentlig er. Det er vigtigt at vide, at jeg har tavshedspligt. Det betyder, at jeg ikke må fortælle andre, hvad vi snakker om.

Når vi har fået introduceret os for hinanden, går vi stille og roligt i gang med at tale om, hvad der er dine udfordringer, hvad du tænker og føler. Det kan være alt, og det er dig, der bestemmer, hvad du har lyst til at tale om.

Når vi skilles efter første gang, har du dels fået sat ord på en masse ting, fået lavet lidt systematik og overblik over det. Du har enten fået et redskab med, du kan bruge, en lille udfordring eller begge dele.

Hvor lang tid tager det?

Coaching er en proces og kan tage tid. Afhængigt af, hvad vi arbejder med, kan det enten gå hurtigt eller vare lidt længere – I snit tager det mellem 4 og 10 gange.  Vi vil begge være nogenlunde klar over, hvornår vi har fået løst udfordringen. Så siger vi pænt farvel til hinanden – eller på gensyn.

Nogle vælger at komme tilbage engang i mellem for at blive styrket i den proces, de er i. Det kan eksempelvis være for lige at få lidt selvtillid ind i systemet, blive forberedt til en svær samtale, blive helt klar til en eksamen, få sat system i forskellige ting, lige få vendt nogle småting, som står i vejen, og så videre.

Sådan foregår den første henvendelse i forbindelse med coaching

Du ringer til mig på tlf. 53 82 77 19, og så taler vi om, hvad udfordringen er. 

Vi starter med at finde ud af, hvilken form coachingsessionerne skal foregå på. Det kan enten være hos dig selv, online eller på mit kontor på Suomisvej 4, 1927 Frederiksberg. Det kan også være en walk´n talk eller et sted i naturen, du føler dig tilknyttet til – det er op til dig, alt efter hvilken måde du vil have det bedst med. 

Når vi mødes, starter vi med sammen at finde ud af, hvordan forløbet skal foregå, og hvad du har af ønsker og forventninger til det.

Det hele vil foregå med en rolig og afslappende tilgang, så vi kan gå i gang med at finde dine personlige problemstillinger… og finde en løsning til dem.

Jeg glæder mig til at se dig!